Menu

We bestaan 12 jaar!

2 reacties

In januari 2012 gingen we online. Het avontuur van nieuwestap.nl was begonnen. We hadden een missie en we hadden dromen: het beperken van schade als gevolg van een scheiding voor alle betrokkenen en dus zeker ook voor kinderen. Kortom, een goede scheiding voor iedereen. Dit wilden we bereiken door goede, laagdrempelige en heldere informatie te verstrekken en voor mensen een plek te creëren waar zij met lotgenoten in contact konden komen.

Goede scheiding voor iedereen

Nou, die goede scheiding voor iedereen is niet gelukt maar gelukkig hebben we al wel miljoenen mensen bereikt met onze inhoudelijke blogs van de partners en onze ervaringsverhalen van de bloggers. We zien dat lezers steun hebben aan elkaar op het forum en door de vele reacties onder de blogs.

Netwerk voor scheidingsprofessionals

Daarnaast hebben we in de loop van de jaren een tweede missie ontwikkeld: het verbinden van scheidingsprofessionals. Door ons netwerk van scheidingsprofessionals leren we van elkaars expertise en kunnen al onze partners hun cliënten nóg beter helpen.

We zijn dankbaar voor alle scheidingsprofessionals die in de afgelopen jaren onze missie gedeeld hebben en nu nog met ons delen. De partners zijn professionals die werken met hun hart en die er alles voor over hebben om de schade van een scheiding te minimaliseren. Zodat de kinderen van gescheiden ouders veilig op kunnen groeien tot stabiele volwassenen.

We hebben mooie plannen voor de toekomst en zullen samen met al onze lezers, partners en bloggers nog vele jaren doorgaan om de mensen in scheiding zo goed mogelijk van informatie te voorzien.

Liefs Annelies en Elske

REACTIES

Profielfoto van Pol

Pol - 26 jan 2024

Annelies en Elske, Superleuk dat jullie er al twaalf jaar zijn! En ook bedankt daarvoor :-). Jullie missie(s) vind ik erg nobel en deze site draagt daar zeker aan bij. Ik wens jullie heel veel plezier en succes toe met het voortzetten ervan.

Profielfoto van Nieuwe Stap

Nieuwe Stap - 30 jan 2024

Ah dank je wel Pol, blij met je reactie!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zes × 7 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.