Menu

De waarheid, is het waard om te onderzoeken

waarheid

Ik wil je een verhaal vertellen.

Het gaat over de waarheid. Over het echte leven. Hoe pijnlijk dat ook soms is.

Onderzoek

Gisteren was ik aan het observeren voor mijn cliënt. Mijn cliënt is 6 maanden geleden gescheiden en heeft samen met zijn ex-vrouw 2 dochters van 15 en 13 jaar oud. Hij betaalt elke maand partner- en kinderalimentatie. Hij heeft me gevraagd of ik hem kan helpen om een onderzoek in te stellen naar zijn ex-vrouw, of zij samen met haar nieuwe partner een gemeenschappelijke huishouding voert, een duurzame effectieve relatie heeft en samenwoont.

Ik ben er achter gekomen waar de “vermoedelijke” nieuwe partner woont, hij woont in een mooi pittoresk dorpje in Zeeland (wat een rust, ruimte, natuur en vrijheid kan je daar nog ervaren). Na uren in de auto te hebben geobserveerd voor het huis, ging zijn ex-vrouw en nieuwe partner eindelijk wat ondernemen. Ze liepen naar de auto en reden weg. Ik zette de achtervolging in. Na 20 minuten rijden parkeerde ze de auto aan de boulevard en gingen ze hand in hand naar een strandtent. Het was mooi weer en ze namen buiten plaats op het terras.  Ze bestelden wat te eten en te drinken. Ze hebben het erg gezellig samen, ze flirten en kussen elkaar. Ik heb het geheel vastgelegd en ging buiten hun zicht wachten totdat er weer wat ging gebeuren.

Ik heb al veel bewijs verzameld, ze doen samen boodschappen, ze heeft de sleutel van het huis. Het vermoeden dat het verliefde stelletje samenwoont, wordt steeds meer bevestigd. En dat in 5 dagen observeren.

Zijn dochter verandert

Mijn telefoon ging. Het is mijn cliënt. Hij vroeg gespannen of ik al meer wist. Voordat ik iets kon vertellen, zei hij dat het niet goed gaat met zijn oudste dochter. Hij had net een telefoontje gekregen van de directeur van haar school, hij vertelde dat ze had gespijbeld en dat haar schoolprestaties niet best zijn. Mijn cliënt is bezorgd om hoe ze zich de laatste tijd gedraagt en haar kleding die ze draagt vindt hij apart. Hij is teleurgesteld in de situatie en is verbaasd hoe snel ze is veranderd. Hij herkent zijn dochter niet meer. Eerst vertelde zij alles tegen hem, ze waren 2 handen op 1 buik. Nu heeft hij weinig tot geen contact met haar en erger nog, heeft geen grip op de situatie.

Meer aan de hand

‘Ik heb het gevoel dat er meer aan de hand is’ zei hij, maar hij wist niet wat. Ik vertelde hem de waarnemingen over zijn ex-vrouw en dat ze een nieuwe vriend heeft en dat ik al veel bewijsmateriaal heb en dat dit het positief is voor het partneralimentatie fraude onderzoek. Hij zei niets en hing op.

Later legde mijn cliënt uit, dat hij direct contact had opgenomen met zijn dochter. En gevraagd of zij het wist van haar moeder en haar nieuwe geliefde. Zijn dochter vertelde hem in tranen dat zij niets mocht zeggen tegen hem en dat ze al die tijd moest liegen.

Mijn cliënt zei dat het een hoop verklaarde en dat de puzzelstukjes op zijn plaats vielen.

Waarheid

Het is altijd vervelend om de waarheid te weten. Maar op termijn is het bevrijdend, levert het rust op en kan jij de koers bepalen van je nieuwe leven.

Wil je weten hoe het nu met mijn cliënt gaat en zijn dochter?

Ze zijn weer 2 handen op 1 buik. Zijn dochter heeft hem beloofd dat ze niet meer voor iemand moet liegen, het gaat weer lekker op school, ze hebben veel contact en het vertrouwen is hersteld.

Wil jij vrijheid.

CONTROLE .

LEVEN IN DE WAARHEID?

Durf jij voor jezelf op te staan? Ook al kost het je gezeur.

Dan zijn wij er voor jou! Krijg het helder wat jij belangrijk vindt.

Vraag een GRATIS situatiebespreking* aan via DEZE LINK.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× acht = 40




Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.