Menu

Net als in de film, ik wil het.. Hoe werkt een partneralimentatie onderzoek?

partneralimentatie onderzoek

Gisteren keek ik een film met de titel The Poison Rose (2019) op Netflix. Deze film speelt zich af in Los Angeles in 1978. 

Net als in de film…

Carson Phillips (John Travolta) is een ex-footballspeler en privé-detective met een zwak voor vrouwen in nood. Hij neemt in Galveston, Texas een verdwijningszaak aan die gaandeweg een complex spinnenweb vormt van misdaden, verdachten en gevonden lichamen.
De eerste zin die Carson in de film uitspreekt is: I’m a PI. I like to drink, I like to smoke, I like to gamble. Sometimes a little too much.

Het beeld dat dan volgt is dat Carson uit het raam kijkt en 3 ongure types met honkbalknuppels de ingang van zijn appartementencomplex ziet binnenlopen. 

Carson zegt dat hij deze guys wel aankon, maar dat zijn kat Raymond de vorige keer zo overstuur was dat hij daar nog niet van bij is gekomen. Hij vlucht in zijn rode cabrio Cadillac Eldorado samen met Raymond op de achterbank in een kattebakkie. 

Voor mij materiaal om van te smullen. Ik had nog maar 1 minuut en 53 seconde gezien van een film die 1 uur en 34 minuten duren. Dus dat belooft wat. Ik hou er wel van zo’n stereotype private investigiation movie. 

Hoe weet je wanneer je een goede PI hebt?

Je weet het allemaal wel dat zo’n film alleen maar fictie is en toch zijn er veel cowboys in DetectiveCity.

Want in reallife: “hoe weet je nu dat je met een goed bureau zaken doet. Doen ze wel wat je ze vraagt, zuipen of roken ze niet de hele dag, of zitten ze achter de dames aan”.

Ik trek net als Hollywood alles uit de kast om mensen een onvergetelijke ervaring te geven, alleen dan volgens de richtlijnen van de Nederlandse wet.

Partneralimentatie onderzoek

De mond van de tegenpartij valt open van verbazing als zij het partneralimentatie onderzoek onder ogen krijgen. Ze weet dan dat een privé-detective haar leven onder de loop heeft genomen. 

Jij voelt je dan als of je het prijswinnende Oscar in handen hebt.

Mijn cliënt had het lef om voor zichzelf op te komen, omdat hij het zat was dat hij partneralimentatie betaalt terwijl zijn ex-vrouw daar géén recht meer op heeft. Hij heeft zich bevrijdt van de leugens, daarnaast heeft hij weer rust gekregen en kan verder de koers bepalen van zijn nieuwe leven. 

Exclusief programma

Hoe je dit ongeloof oproept met een onderzoek? Daar wil ik je op onderstaande link meer over vertellen.

Het gaat over hoe je van je partneralimentatie afkomt als je ex een nieuwe vent heeft. Want op dit moment heb ik voor een groepje mannen net als jij, die er genoeg van hebben om maandelijks partneralimentatie te betalen aan hun ex-partner die samenwoont, een exclusief programma.

In dit exclusieve programma begeleid ik persoonlijk het onderzoek een maand lang. Daarna heb jij een onderzoeksrapportage met wettige bewijsstukken, fotomateriaal met tijden en datum, in handen. Dat zorgt dat jij van je partneralimentatie af bent.

Het is invation only en je kunt alleen uitgenodigd worden door eerst een belafspraak met me aan te vragen. Klik hier op de link.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


drie + 6 =




Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wil weten over alimentatie Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

6-8 wekenprogramma van de KernAanpak Bij de KernAanpak hanteren we een andere benadering dan reguliere relatietherapie of mediation. Wanneer één partner uit elkaar wil en de ander niet, drukken wij eerst op de pauzeknop. In de eerste 6-8 weken bespreken we geen scheiding en bieden we geen relatietherapie. We onderzoeken de bijdrage van beide partners Lees verder >
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.