Menu

Hoe ga je om met het gevoel gefaald te hebben door je scheiding?

scheiding verwerken

Scheiding verwerken

Scheiden geeft heel veel emoties

Dat zal iedereen herkennen
Herken jij het gevoel dat je hebt gefaald?
Als ouder, als partner ?
Wat doe dat met jou als persoon?
En hoe ga jij hiermee om?
Kijk mijn vlog hierover over je scheiding verwerken.

 


groetjes,
Yvonne
Life en scheidingscoach bij Jezelfvoorelkaar.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


4 × = dertig twee

Vlog

Vreemdgaan is heel pijnlijk voor de bedrogen partner, voor jullie kinderen en jullie omgeving. Hoe kun je ondanks alle emoties toch verder als ouders? Kijk mijn vlog hierover. Wil je meer weten? Bel me op 06 – 53.41.41.66 voor een gratis gesprek. groetjes, Yvonne Life en scheidingscoach bij jezelfvoorelkaar.nl Vind je deze vlog waardevol? Doe Lees verder > vreemdgaan en scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.