Menu

Kluscursus voor vrouwen

kluscursus voor vrouwen

Behoefte aan een kluscursus voor vrouwen? Femtech organiseert de Basis Kluscursus voor vrouwen over klussen in huis. De cursus beslaat twee hele zaterdagen of 4 avonden, of ochtenden. De Basis Kluscursus voor vrouwen bestaat uit twee onderdelen, namelijk Elektra in huis en Ophangen en Bevestigen. De kosten voor de hele cursus, dus alle vier de dagdelen samen zijn 160,- per persoon.

Elektra in huis

Tijdens deze Basis Kluscursus voor vrouwen leer je:

  • het repareren of vervangen van een stekker, contactdoos of snoerschakelaar;
  • het aansluiten van verschillende lampen op de aansluitpunten van de huisinstallatie, van plafonni√®res tot hanglampen, spotjes en buitenlampen;
  • het zelf maken van een lampje.

Omdat Femtech je absoluut veilig wil laten werken worden de spanningzoeker en de aardlekschakelaar behandeld en wordt jouw groepenkast doorgenomen.

Ophangen en bevestigen

Tijdens het onderdeel Ophangen en Bevestigen leer je:

  • werken met alle voorkomende boormachines, van accuschroefboor tot en met boorhamer;
  • alles over pluggen, schroeven, boortje en bitjes zodat je weet in welke muur je met welke machine en boor je kunt boren en welke plug je daar voor nodig hebt;
  • verschillende trucs waardoor je bijvoorbeeld in je eentje een plank van 3 meter lang waterpas kunt ophangen;
  • hoe je veilig moet werken in huis, na het oefenen met de leidingzoeker;
  • en kun je aan de slag met de gereedschappen en materialen die je nodig hebt voor het werken met elektra in huis en het ophangen en bevestigen van diverse objecten.

Na afloop kun je zelf veilig objecten bevestigen, van planken tot spiegels, kastjes, kapstokken, schilderijen, enzovoorts.

Aanmelden voor deze Kluscursus voor vrouwen kan via de agenda. Meer informatie, ook over andere cursussen, vind je op Femtech.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 − zes =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.