Menu

Alleenstaande vader

Ben jij een gescheiden, alleenstaande vader? Dan ben je bij Nieuwe Stap aan het goede adres. Wij laten je de scheiding en alle minder leuke dingen vergeten en helpen je op weg naar een nieuw leven. Een leven samen met je kind(eren), in perfecte harmonie met je ex. Dat is tenminste altijd het doel, omdat in die situatie het kind voorop staat.

Alleenstaande vader

Denk jij er ook zo over? Dan vind je bij ons handvatten om dat te bereiken. Tips en artikelen over je financiƫle situatie, je huis-situatie en allerlei zaken met betrekken tot je kind en ex-vrouw en scheiding. Daarbij zorgen we dat je je ook helemaal thuis kunt voelen met leuke zaken, als uitjes, boeken en evenementen die je alleen, samen met je kind of met andere gescheiden, alleenstaande vaders kunt doen.

Forum voor de alleenstaande vader

Ook biedt onze Community plek om samen te komen en je hart te luchten. Je kunt er alle zaken bespreken. Slaapt je kind slecht? Last van nachtmerries? Zit je zelf even niet lekker in je vel als alleenstaande vader of heb je juist iets gezien of gedaan waardoor je het weer helemaal ziet zitten? Praat erover in onze Community.

Blogs van een alleenstaande vader

Wij bloggen zelf over alles wat je kunt tegenkomen en geven je inspiratie om deze fase goed af te kunnen sluiten. Maar we zijn niet alleen, samen met onze partners en verschillende bloggers – ofwel ervarensdeskundigen – bieden we je iedere dag nieuws. Neem onze partner Parship, link, welke je een plek biedt om met gelijkgestemden te kunnen daten en zo de draad weer op te pakken. Parship geeft je belangrijke datingtips, vertelt hoe je als single de feestdagen doorkomt en leert je of je eigenlijk wel toe bent aan een nieuwe relatie, of dat je goed af bent als alleenstaande vader.

En dat is slechts een klein voorbeeld van wat we je kunnen bieden. Ervaar het zelf en meld je aan.

REAGEER OP DEZE BLOG
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Heel vaak geven stellen aan dat de communicatie, of het gebrek daaraan, de reden is dat ze uit elkaar gaan. Wat is nu precies de communicatie en hoe kun je ervoor zorgen dat de communicatie verbetert? Marloes van den Heuvel info@marloesvdheuvel.nLees verder > communicatie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.